0162 - 402 875

Overige werkzaamheden

Structuur brengen in wensen en ambities

Economisch Adviesbureau De Schepper schrijft economische beleidsplannen, haalbaarheidsstudies en business cases. Hieraan ligt steeds een plan van aanpak ten grondslag dat de doelen van die plannen en studies binnen bereik brengt. Economisch Adviesbureau De Schepper brengt op deze wijze structuur in de wensen en ambities van zijn opdrachtgevers, vanuit een ruime ervaring met de totstandkoming van overheidsbeleid en kennis van de bedrijfsvoering in het bedrijfsleven.

Wij brengen structuur in de wensen en ambities van onze opdrachtgever."

Problemen oplossen om einddoelen te realiseren

Wanneer het ernaar uitziet dat gestelde doelen op het gebied van programmamanagement, procesmanagement en subsidiemanagement niet worden gehaald, kan Economisch Adviesbureau De Schepper als probleemoplosser worden ingezet. Op basis van een analyse van de bestaande situatie worden in teamverband aanpassingen doorgevoerd die ervoor zorgen dat einddoelen wel kunnen worden bereikt.

Een toegevoegde waarde dankzij samenhang

In projecten en processen is Economisch Adviesbureau De Schepper in staat de juiste en essentiële samenhang te brengen tussen de planning en de uitvoering. Op deze wijze kan Economisch Adviesbureau De Schepper voor opdrachtgevers een belangrijke toegevoegde waarde hebben en de impact realiseren die de opdrachtgevers voor ogen staat. Hierbij wordt altijd in teamverband samengewerkt, evenals met andere gespecialiseerde bureaus wanneer de opdrachtgever dat wenselijk vindt.

Deskundigheid

Economisch Adviesbureau De Schepper begeleidt economische stimulerings-programma’s met veel oog voor ...

Meer lezen

DNA

Chantal de Schepper is opgeleid als regionaal econoom, maar heeft zich daarna in de circulaire economie gespecialiseerd...

Meer lezen

Diensten

Economisch Adviesbureau De Schepper adviseert en begeleidt opdrachtgevers bij de ontwikkeling van visies en strategieën op...

Meer lezen
Door een goede en essentiële samenhang tussen plannen, processen en uitvoering zorgt EcAdS voor toegevoegde waarde binnen uw organisatie.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Contact opnemen
Adresgegevens

Buitenkade 35
4273 GS Hank
Nederland

Contact opnemen

Tel. 0162 - 402 875
Mob. 06 - 224 972 58

Stuur een mail

© Economisch Advies Buro de Schepper