0162 - 402 875

Visie- en strategieontwikkeling

Visies en strategieën ter versterking van de economie

Economisch Adviesbureau De Schepper adviseert en begeleidt de rijksoverheid, provincies, regionale overheden en gemeenten bij het ontwikkelen van visies en strategieën die tot een duurzame versterking van de economie leiden. Dit betreft gebiedsontwikkeling met behulp van zowel Europese en nationale stimuleringsprogramma’s als regionale en lokale programmafondsen. De beoogde impact op duurzaamheid, circulariteit en sociale cohesie is daarbij in alles richtinggevend.

Visies en strategieën leiden tot een duurzame versterking van de economie."

Van visieontwikkeling tot en met kansrijke projecten

De aanpak zoals Economisch Adviesbureau De Schepper die voor ogen staat, omvat om te beginnen de formulering – in teamverband – van ambities, een heldere rapportage daarover en de opzet van een gedegen projectaanpak. De Schepper biedt die aan in de klassieke vorm, maar ook en vooral in de ontwikkelingsgerichte vorm via een netwerkaanpak. Een breed gedragen visie is daarbij het doel. Is hierover overeenstemming bereikt, dan kunnen SWOT-analyses, ontwikkelingsstrategieën en operationele doelen worden opgesteld. De aanpak voorziet vervolgens in de opzet en selectie van kansrijke processen en projecten. Het toetsingskader daarbij wordt via indicatoren aan de realisatie van een ontwikkelingsstrategie gekoppeld. Tussentijds worden ervaringsmomenten ingebouwd, zodat er continu kan worden bijgestuurd.

Deskundigheid

Economisch Adviesbureau De Schepper begeleidt economische stimulerings-programma’s met veel oog voor...

Meer lezen

DNA

Chantal de Schepper is opgeleid als regionaal econoom, maar heeft zich daarna in de circulaire economie gespecialiseerd...

Meer lezen

Overige werkzaamheden

Economisch Adviesbureau De Schepper schrijft economische beleidsplannen, haalbaarheidsstudies en business cases...

Meer lezen
Door een goede en essentiële samenhang tussen plannen, processen en uitvoering zorgt EcAdS voor toegevoegde waarde binnen uw organisatie.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Contact opnemen
Adresgegevens

Buitenkade 35
4273 GS Hank
Nederland

Contact opnemen

Tel. 0162 - 402 875
Mob. 06 - 224 972 58

Stuur een mail

© Economisch Advies Buro de Schepper